CİLDİNİZDEKİ İPELİNA YUMUŞAKLIĞI

yumuşak ciltler

Herkese merhabalar. Bugünki postumda sizlere harika pamuklardan bahsedeceğim. Cildimiz en büyük hazinemiz. Bakımımız için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Cildimiz kozmetik ürünleri arasında en iyisini hak ederken aynı zamanda pamuğunda en yumuşağını haketmiyor mu sizce de?
Cildimiz çizilmeye çok elverişli bir yapıda. Bu yüzden bakım için seçtiğimiz markalara gösterdiğimiz özeni pamuk seçiminde de göstermemiz gerekiyor. Şimdi biraz sizlere bunlardan bahsedeceğim.
Hello everyone. I'm talking about the great cotton to you today that I post on. Our skin is our greatest treasure. We are doing our best for our care. Our skin deserves the best in cosmetic products while at the same time Do not you think it does not deserve the soffest cotton?
Our skin is a very favorable structure scratch. So we need to show care in the selection of cotton brand we show that we choose to care. Now I'll talk about them a bit first.
yumuşak ciltler için pamuk
İpelina ürünlerini kullanmaya bayılıyorum. İlk olarak makyaj temizleme pedlerinden bahsedecedeğim. İpelina ile tanışmadan önce kullandığım pedleri birbirinden ayırmada zorlanıyordum. Bir tanesini almak için nerden ayıracağımı bulmaya çalışıyordum. Ya da yanlışlıkla pamuğun katını ayırıyordum. Ancak İpelina ürünlerinde böyle bir şey söz konusu değil. Çünkü pamuk pedlerinin kenarları dikişli olduğundan katlarına ayrılmıyor ve diğer pedlerden ayırmak içinde zorlanmıyoruz.
Gelelim İpelina' nın makyaj düzeltme pamuğuna. Bu ürüne bayılıyorum. Kulak temizleme çubuklarını andıran bir görüntüye sahip. Ancak bu çubukların bir farkı var. Bir tarafı sivriltilmiş pamuk şeklinde iken diğer tarafı yassılaştırılmış pamuk şeklinde. Özellikle göz makyajınızı yaparken en küçük bir yanlışlıkta bile temizlemeniz çok kolay bir hal alıyor. Ben bu çubukları aynı zamanda oje sürerken taşırdığım kısımları silmek için de kullanıyorum.
Sıra asıl bayıldığım ürün olan oje temizleme pedi. Kesinle hayat kurtarıcı diyebilirim. Aseton kullandığınızda bütün odayı saran o kokudan kurtulmak için işte çözüm. Bu pedleri istedğiniz kadar kullanın yine de oda da en küçük bir koku olmuyor. Bu pedlerin içinde aseton olmaması aynı zamanda tırnaklarınızın da zarar görmeyeceği anlamına geliyor. Gliserinli formülü ile de tırnak etinizi besleyerek kuru görüntüyü ortadan kaldırıyor.
Sizin kullandığınız İpelina ürünleri neler?

Yorumlar

Yorum Gönder